Drawc Slawomir Bygg & Städ

God morgon alla läsare och välkomna hit till den här bloggen som nästan alltid handlar om produkter för hus och hem som jag använt och betygsätter, men idag ska det i stället handla om att jag har renoverat. När det var dags att renovera vårt omoderna kök började min fru och jag leta efter företag som är duktiga inom bygg i Märsta, och det var sannerligen inte lätt. Med detta menar jag att det finns så otroligt många företag, och många verkar inte seriösa. Vi blev rekommenderade ett företag av våra bästa vänner, och vi är glada över att vi fick så god hjälp av det här företaget som heter Drawc Slawomir Bygg & Städ. 

 

Tyvärr känner jag till flera personer som råkat i händerna på oseriösa byggföretag som inte alls haft den kompetens de utgett sig för att ha. Därför kollade min fru och jag runt lite bland vänner och grannar, och eftersom våra bästa vänner fått riktigt god hjälp av Drawc Slawomir Bygg & Städ och de rekommenderade oss detta företag inom bygg i Märsta har vi nu fått en hantverkarmässigt utförd köksrenovering. Det här företaget kan hjälpa er med det mesta inom renovering, tillbyggnad och nybyggnation, därinom ryms alltifrån fönsterbyten till nybyggnation av villa. Vårt kök har blev precis så fint och funktionellt som vi önskade. Jag vill verkligen slå ett slag för det här företaget till alla er som söker hjälp inom bygg i Märsta. Att det inte kostade mer än vad det gjorde blev jag lite snopen över men det få man väl se som en liten extra bonus! Jag är verkligen glad över att få rekommendera er Drawc Slawomir Bygg & Städ.