En elfirma hjälpte mig

Hallå igen och så är det måndag och jag startar den här veckan med ett nytt inlägg! Jag har dragit in el i garaget och det var verkligen på tiden. Jag fick hjälp av en elfirma i Eskilstuna som jag vill tipsa dig om, så ifall du behöver hjälp med någonting som har med el att göra kan jag verkligen rekommendera dem och deras elektriker. De var superbra och effektiva i allt de gjorde, och jag kände mig väldigt trygg i deras arbete. 

Nu med el i garaget så kan har jag satt in belysning men även värme, direktverkande el, så man kan inte ha på värmen mer än i nödfall med tanke på hur dyr elen är. Men jag tänker mig att till vintern kan det vara bra så att man inte behöver skrapa rutorna på bilen när man ska iväg till jobbet på morgonen. Det är ju inte så att det bara finns en enda elfirma här i Eskilstuna utan det finns många att välja på, men denna elfirma fick jag som rekommendation av en vän till mig som bara hade bra saker att säga om dem så det kändes som ett säkert val. 

När jag skriver här i bloggen tycker jag att det är bra att ta upp sådana saker som ni kan ha glädje och nytta av och jag vet ju att det alltid kommer finnas dem av er som behöver en elektriker och jag vill därför slå ett slag för just denna elfirma och deras elektriker. För övrigt har det redan blivit vår och värmen har äntligen kommit för att stanna. Det innebär att vi nu måste stoppa undan alla vinterkläder men det tror jag ingen sörjer över. Tusen tack alla som följer mig, utan er hade jag inte haft den här bloggen! Ha en bra vecka allihopa!ra vecka allihopa!