Förvandla ditt hem med rätt inredning

Hej och hopp alla mina glada vänner! Välkommen hit till mig igen. Jag hoppas att ni haft en bra dag så här långt och att ni hållit alla energitjuvar på armlängds avstånd. Jag tänkte att det vore trevligt att jag skrev till er för att berätta lite om en butik som ni kan besöka om ni är intresserade av inredning. Det finns en specialbutik för er som delar mitt intresse för inredning i Ängelholm. Jag har själv varit där flera gånger och butiken som jag talar om heter 39:an Inredning & Damkläder. 

Jag brukar ta mig en tur till den butiken någon gång emellanåt. Nu har jag inte varit där på tre veckor och det är inte utan att jag börjar längta rätt så ordentligt. Jag vill ha det mysigt och ombonat hemma hos mig och det förstår jag att det finns väldigt många andra som också vill ha hos sig. Själv tycker jag om att läsa i olika bloggar och få lite tips och idéer på bra butiker eller företag och idag tänker jag att jag skulle berätta om 39 :an Inredning & Damkläder. Det är mitt sätt att betala tillbaka för alla de goda tips och råd jag har fått av er. 39:an Inredning & Damkläder är verkligen en härlig butik om man är intresserad av inredning i Ängelholm. Vill ni få inspiration så duger det inte med e-handel. Nej, för egen del tycker jag allra bäst om att besöka riktiga butiker där jag får se allting med egna ögon och samtidigt kunna jämföra olika prylar med varandra och det tror jag att ni tycker om också. Så ta er nu iväg till denna butik, ni som tycker att en butik inom inredning i Ängelholm är något för er, och skriv gärna till mig sedan och berätta om era fynd!